Vinduer og døre

Nye vinduer og døre eller reparation af de gamle

​Hos FZ Byg og Montage ApS tilbyder vi reparation eller montering af nye vinduer og døre. Vi tilbyder elementer i plastik, træ og træ/alu. Vi holder til i Vejen, men tilbyder også arbejde med nye vinduer og døre mange andre steder som for eksempel i Kolding og Esbjerg, men også på Sjælland.​

De fleste vælger træ/alu til nye vinduer og døre​

Vi leverer hele pakken, når vi monterer nye vinduer og døre, herunder fugning, sålbænke og lysninger. Klassiske vinduer er af træ er et populært materiale, men mange foretrækker også elementer med træ indvendigt og aluminium udvendigt (træ/alu). Dertil kommer en effektiv lavenergirude. Dette er samtidig med til at energioptimere huset.

Moderne vindueselementer er vedligeholdelsesfrie​​

Vi råder og vejleder gerne, således du bliver bedre rustet til at vælge de rette elementer, materialer, farver og producenter. Det gælder i forhold til jeres ønsker og behov, men også til husets udtryk og type. I visse tilfælde vil vi anbefale en reparation, men normalt kan det bedre betale sig med helt nye vinduer og døre. Dertil kommer, at moderne elementer er langt mere funktionelle end tidligere, og så er de samtidig vedligeholdelsesfrie.

Kontakt os for at aftale en uforpligtende besigtigelse med henblik på at få et tilbud på nye vinduer og døre. Du kan ringe til Lasse Zindorff på telefon 30 32 37 31 eller Søren Faaborg på telefon 20 46 61 56 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til lasse@fzbyg.dk eller soren@fzbyg.dk.

Du er selvfølgelig også velkommen til at høre om nogle af de andre tømreropgaver, som vi udfører, eksempelvis tagarbejde eller køkkenrenovering.

Sidebar